Casio GBD-H1000-7A9ER Solar Smartwatch Hartslagsensor & Quad Sensor

389.00

Bestellen

Artikelnummer: 4549526284854 Categorieën: , ,

Beschrijving

Casio GBD-H1000-7A9ER G-Shock Solar Smartwatch met Hartslagsensor & Quad Sensor. De eerste G-shock met hartslagmonitor. Verder meten diverse sensoren op het horloge de versnelling (stappenteller), magnetische richting (kompas), luchtdruk (hoogtemeter / barometer) en temperatuur (thermometer). Deze vijf zeer nauwkeurige sensorfuncties meten de activiteitstoestand in realtime en vooral buiten. Een bijzonder horloge met nog vele andere functies:
Bluetooth® Smart Het horloge is met een energiebesparende Bluetooth®-technologie uitgerust, die met een druk op de knop energiezuinige gegevensuitwisseling biedt. Via Bluetooth® kan het horloge draadloos met de smartphone worden verbonden, waardoor diverse handige functies toegankelijk worden.
Exacte tijdbepaling dankzij GPS Dankzij de GPS-ontvanger geeft het horloge altijd en overal ter wereld exact de juiste tijd aan.
Lichtenergie Zonnecellen zorgen voor een onafhankelijke en milieuvriendelijke stroomvoorziening van het horloge. Overtollige zonne-energie wordt in een accu opgeslagen.
Volautomatisch LED-lampje Met draaien van de pols wordt bij donkere omstandigheden de display automatisch verlicht.
Calorie Consumption Calculator (CAL) Deze functie berekent de calorieën die u hebt verbruikt en slaat het resultaat in het geheugen op. Hartslagalarm Er klinkt een alarm zodra een ingesteld gebied van de hartslag wordt bereikt.
Optische hartslagmeting Een optische sensor op de achterzijde van het horloge gebruikt LED’s om de hartslag bij de pols te meten. De vastgestelde waarden worden op de klok weergegeven.
Versnellingssensor De bewegingssensor reageert op versnelling en geeft deze vervolgens als snelheid op het display weer. Bovendien ondersteunt de sensor de autorotatiefunctie van het horloge en zorgt er daardoor voor dat het beeld op het display altijd juist wordt weergegeven.
Stappenteller
GPS Speed / Distance Messung Hightech voor de veeleisende hardloper: het horloge maakt gebruik van GPS-technologie, om de actuele loopsnelheid en de gelopen afstand te meten. Alle vastgestelde data worden overzichtelijk op het display weergegeven.
Kompas Een ingebouwde richtingsensor geeft het magnetische noorden aan.
Barometer (260 / 1.100 hPa) Een speciale sensor meet de luchtdruk (meetbereik: 260 / 1100 hPa) en geeft deze door middel van een symbool op het display weer. Op deze wijze kan je de weersverwachting aflezen.
Thermometer (-10°C / +60°C) Een sensor meet de omgevingstemperatuur van het horloge en geeft die weer in graden Celsius (-10°C /+60°C).
Hoogtemeter 10.000 m Een druksensor detecteert de wijzigingen in de luchtdruk en zet het resultaat om in een hoogte van max. 10.000 m.
Training Planner Set individual training goals VO2max recovery time Monitor recovery times between workouts.
Training Analysis Analysis of training status, fitness level, training load as well as recovery time.
Training Log Save training units and detailed information.
Wereldtijden De wereldklokfunctie geeft de tijd in maximaal 29 verschillende tijdzones weer.
Stopwatchfunctie – 100 uur Meet met een precisie van seconden de tussentijd en eindtijd. Signalen bevestigen de selectie van start/stop. De meetcapaciteit is max. 100 uur. Geheugen rondetijd 100 Eindtijd, rondetijd en tussentijd kunnen in dit geheugen met de datum worden opgeslagen en later worden getoond. Een dataset bestaat uit: datum, eindtijd, rondetijd en tussentijd. Het geheugen heeft genoeg ruimte om 100 datasets van dit type op te slaan.
5 Timer 1/1 seconden tot maximaal 60 minuten
4 alarmen per dag Het dagelijks alarm herinnert met een akoestisch signaal op de ingestelde tijd aan terugkerende gebeurtenissen. Dit model heeft vier onafhankelijke alarmen als flexibele geheugensteuntjes voor belangrijke afspraken. Snoozefunctie Telkens als het alarm wordt gestopt, klinkt het na een paar minuten opnieuw. Trilalarm Het trilalarm herinnert u discreet aan belangrijke afspraken, dus zonder harde signaaltoon.
Knopgeluiden aan/uit De knopgeluiden kunnen met de modusknop naar keuze worden uit- of ingeschakeld. Na uitschakeling hoor je geen pieptoon meer wanneer je van de ene functie naar de andere schakelt. Ingestelde alarmen of countdowntimers zijn na uitschakeling van de knopgeluiden nog wel te horen.
Phone Finder Smartphone kwijt? Eén druk op de knop op het horloge is voldoende: de smartphone geeft een alarmsignaal.
Airplane-functie (Offline-modus) Met een druk op de knop schakelt het horloge over op de offline-modus. Zo kan de ontvangst van radio- of GPS-signalen in een vliegtuig gedurende de reis worden uitgeschakeld.
Weergave van binnenkomende e-mails Bij binnenkomende e-mails worden de afzender weergegeven op het display van het horloge.
Automatische kalender Als de automatische kalender eenmaal is ingesteld, wordt altijd de juiste datum weergegeven.
12/24-uurs tijdweergave De tijd kan in 12-uurs of 24-uurs formaat worden getoond.
Mineraalglas Het geharde mineraalglas zorgt ervoor dat het horlogeglas niet snel beschadigd.
Het horloge bescjikt over: Kunststof kast, resin horlogeband,
Indicator batterijcapaciteit Indicator toont de huidige batterijcapaciteit.
Solar met beperkt gebruik. De tijdmodus (inclusief stappentelling en meldingsfuncties) kan functioneren op alleen licht-energie. Dit kan bij dagelijks ongeveer acht uur laden onder kunstlicht binnenshuis (500 lux) en op een zonnige dag gedurende twee uur per week.
USB-lader Laad-option via clip en USB oplaadkabel.
Waterdichtheid: tot 200 meter
Afmetingen 63 mm x 55 mm x 20,4 mm (h x b x d)
Gewicht 101 g
 
Je hebt twee jaar garantie op het uurwerk.

Extra informatie

EAN

Merk

Levertijd

Verzendkosten