Versace horloges

Over Versace horloges
De Italiaanse Versace horloges zijn elegant luxe en bovenal erg stijlvol. De sierlijke horloges zijn vooral in trek bij dames maar ook voor de man zijn er zeker mooie Versace herenhorloges te vinden.

Als je op zoek bent naar de prijs van een Versace horloge dan moet je denken aan een prijskaartje van tussen de driehonderd en duizend  euro. Veel horloges van het horlogemerk Versace zijn versierd met gouden details. Daarnaast is het bekende logo Medusa altijd vertegenwoordigd in het fraaie ontwerp. Medusa is een bekend figuur uit de Griekse mythologie. Haar gezicht vormt sinds de oprichting van het modemerk het logo van Versace.

Het Italiaanse modemerk Versace werd opgericht door modeontwerper en oprichter Gianni Versace.
Het modehuis heeft wereldwijd veel aanzien verworden maar is vooral erg populair in De Verenigde Staten, China en Rusland. Het merk Versace is door de jaren heen al vertegenwoordigd door vele beroemdheden zoals Prinses Diana, Madonna, Lady Gaga, Christina Aguilera en Halle Berry.

Bij de aankoop van een Versace horloge weet je een ding zeker. Je haalt de elegantie van het mooie Italiƫ en de uitmuntendheid van het keurige Zwitserland in huis. Deze catwalk waardige horloges sluiten perfect aan op de stijl van de verzorgde man of vrouw.

Ben je op zoek naar een ander horlogemerk met de letter V?
Vendoux horloges
Victorinox horloges

Bekijk hier alle herenhorloges
Bekijk hier alle dameshorloges

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!