Tommy Hilfiger horloges

Over Tommy Hilfiger horloges

Leef de American Dream met de horloges van Tommy Hilfiger. De horloges van Tommy Hilfiger kenmerken zich door de klassieke uitstraling en het gebruik van rustige elementen met een moderne afwerking. Natuurlijk kan het Tommy logo met het de sprekende rood en witte vlakken tussen de twee marine blauwe lijnen niet ontbreken in het ontwerp van het horloge. De collectie herenhorloges van Hilfiger beperken zich niet enkel tot het gebruik van roestvrij staal (RVS) en lederen horlogebanden. De klokken worden gemaakt in uiteenlopende stijlen zoals goud, zilver en roségoud. 

Bij meerdere ontwerpen Tommy horloges is sprake van een quartz horloge in combinatie met een digitale klok. Dit is iets dat je minder ziet bij andere horlogemerken. Enkele horloges uit het assortiment van Tommy Hilfiger dragen ook het Tommy Jeans logo wat wel een beetje bijzonder is voor een horlogelijn. Dit logo verwijst naar het spijkerbroeken imperium dat de modeontwerper in de jaren heeft opgebouwd. Een mooi Tommy Horloge hoeft niet duur te zijn. Ondanks dat de meeste exemplaren geprijsd zijn tussen de honderd en de tweehonderd euro geeft het ook enkele modellen die iets goedkoper zijn. 

Tommy Hilfiger is het merk van Thomas Jacob “Tommy” Hilfiger. De eerste collectie herenmode van Hilfiger dateert van 1985 welke hij lanceerde in New York. Zijn naamsbekendheid groeide vanaf dat punt uit tot iemand met wereldwijd aanzien in de modewereld. Dit kwam onder andere doordat hij zichzelf vergeleek met andere legendarische Amerikaanse modeontwerpers als Ralph Lauren en Calvin Klein. Doordat Tommy Hilfiger eerst failliet ging met zijn bedrijven en daarna een succesvol mode imperium bouwde kun je stellen dat hij zelf absoluut The American Dream heeft geleefd. Nadat hij met de productie van jeans begon werden in een later stadium ook horloges toegevoegd aan zijn collecties.

Ben je op zoek naar een ander horlogemerk met de letter T?
Timex horloges
Tissot horloges
TW Steel horlogesBekijk hier alle herenhorloges
Bekijk hier alle dameshorloges

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!