Swiss Military Hanowa Horloges

Over Swiss Military Hanowa Horloges
Ga voor militaire precisie van een Zwitsers uurwerk met de Swiss Military horloges van Hanowa.Nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, water- en schokbestendigheid zijn enkele eigenschappen die kunnen worden toebedeeld aan de Hanowa horloges die worden voorzien van een ETA of Ronda uurwerk. Deze iconische horloges van hoogwaardige kwaliteit mogen niet ontbreken in de collectie van de liefhebber van echte Zwitserse horloges.
De tijdloze Swiss Made horloges van Swiss Military Hanowa zijn verkrijgbaar in de prijsklasse tussen de honderd en vierhonderd euro.

Geschiedenis van het merk Hanowa horlogesHet horlogemerk Hanowa is in 1963 opgericht door Hans Noll in het plaatsje Biel in Zwitserland. Voor Zwitserse begrippen is dit dus nog een relatief jong merk tussen oude reuzen. In het jaar 1990 ontstond de vertakking Swiss Military van het merk. Een collectie die zich speciaal richt op de werkende en sportieve man. Swiss Military by Hanowa rust op de kernwaarden van het Zwitserse leger. Robuustheid, uithoudingsvermogen en hoge precisie vormen belangrijke merkwaardes voor het horlogemerk Swiss Military Hanowa.
Hierbij mag het iconische Zwitserse kruis utiteraard niet ontbreken in het ontwerp van de horloges.

Ben je op zoek naar een ander horlogemerk met de letter S?
Samsung horloges
Seiko horloges
Skagen horloges
Superdry horloges
Swarovski horloges
Swatch horloges


Bekijk hier alle herenhorloges
Bekijk hier alle dameshorloges

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!