Swatch horloges

Swatch horloges
Ben jij op zoek naar een modern Zwitsers horloge. Laat je dan eens inspireren door het merk Swatch. Swatch is een veelzijdig horlogemerk en produceert horloges voor dameshorloges, herenhorloges en kinderhorloges. Het horlogemerk Swatch maakt veelal horloges van het materiaal kunstof en is daarmee een absolute tegenhanger van horloges van aziatische komaf.

Dit was ook precies het doel van de Zwitsers bij de oprichting van Swatch. Na de slechte tachtiger jaren was het een moeilijke tijd voor Zwitserse horlogemakers. Horloges uit het verre oosten zoals het horlogemerk Casio kwamen massaal naar Europa.Met de Swatch (second watch) wilde de Zwitsers een betaalbaar alternatief in de markt zetten en mensen zo in staat stellen een tweede horloge te kopen. Als je een Swatch horloge koopt heb je dus die ├ęchte Zwitserse kwaliteit voor vaak een zeer gunstige prijs.

Ben je op zoek naar een ander horlogemerk met de letter S?
Samsung horloges
Seiko horloges
Skagen horloges
Superdry horloges
Swarovski horloges
Swiss Military Hanowa horloges


Bekijk hier alle herenhorloges
Bekijk hier alle dameshorloges

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!