Swarovski horloges

Over Swarovski horloges
Zo elegant als een Zwaan, dat is het horlogemerk Swarovski. Het merk is bij velen bekend om de populaire glinsterende kristallen beeldjes maar naast deze sculpturen maakt het merk ook de meest schitterende sieraden en horloges.

In het jaar 1896 begon de Oostenrijkse oprichter Daniel Swarovski met het slijpen van kristallen. Het slijpen van kristallen werd door Swarovski, die al veel ervaring had met het vak glasblazen tot een kunst verheven. De Oostenrijker ontwikkelde nieuwe technieken om kristal te slijpen en aan het begin van de vorige eeuw werden Swarovski kristallen een grote hit in de haute couture van die tijdgeest.

In de jaren na de tweede wereldoorlog schitterden kristallen als nooit te voren op het witte doek. In populaire films als bijvoorbeeld  “Diamonds are a girls best friend” speelden de kristallen een hoofdrol.De kristalgeslepen creaties van Swarovski blijven niet onopgemerkt en wereldwijd ontvangt het merk met de zwaan veel aanzijn.

Koop je een horloge met Swarovski kristallen dan haal je meer dan 120 jaar vakmanschap in huis. De kristallen worden vaak geplaatst op de randen van het horloge als luxe versiering op een gouden of zilveren ondergrond.. Maar ook de wijzerplaat en andere elementen van de klok kunnen worden versiers met schitterende juwelen. Een Swarovski horloge mag dan ook niet ontbreken in de collectie van de elegante dame met een stijlvolle smaak.

Ben je op zoek naar een ander horlogemerk met de letter S?
Samsung horloges
Seiko horloges
Skagen horloges
Superdry horloges
Swatch horloges
Swiss Military Hanowa horloges

Bekijk hier alle herenhorloges
Bekijk hier alle dameshorloges

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!