Skagen horloges

Op de plek waar onze geliefde Noordzee en de Baltische zee (oostzee) elkaar kruisen vinden we de kleine Deense badplaats Skagen. Vanuit de passie voor deze Deense badplaats  is het gelijknamige horlogemerk Skagen tot leven gewekt. De Deense branding en de vormen van het duinlandschap komen samen met andere nautische elementen terug in deze Scandinavische design horloges. Het horlogemerk Skagen staat voor een bijzonder ontwerp tegen een aantrekkelijke kostprijs.

Eenvoudig, authentiek en een tikkeltje eigenwijs. Dit is typerend voor Scandinavië, Danish Design en het horlogemerk Skagen. De fascinatie voor de ruige kustlijn en de zachte elementen van het strand. Je ziet het allemaal terug in de laatste collecties Skagen horloges. 

Over Skagen horloges

Het merk Skagen is voor een horlogemerk nog relatief jong. In 1989 kwamen de eerste horloges van het merk Skagen op de markt. Een toevalstreffer zou je kunnen zeggen. In eerste instantie waren de Skagen horloges enkel bedoelt als relatiegeschenk. Een geschenk dat velen positief verrast heeft dat later de stap genomen is om de horloges op de commerciële markt aan de man te brengen. Hierdoor werden Skagen horloges voor iedereen toegankelijk en werden er in de loop van de jaren veel van verkocht.

Als jij op zoek bent naar een eenvoudig horloge en écht Deens design voor een schappelijke prijs dan is een Skagen horloge hét ultieme horloge voor jou. Bekijk hier alle Skagen horloges.

Ben je op zoek naar een ander horlogemerk met de letter S?
Samsung horloges
Seiko horloges
Superdry horloges
Swarovski horloges
Swatch horloges
Swiss Military Hanowa horloges

Bekijk hier alle herenhorloges
Bekijk hier alle dameshorloges

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!