Seiko Horloges

Over Seiko Horloges
Seiko is een Japanse fabrikant welke zijn bekendheid vooral ontleend aan de productie van horloges en brillen. De Seiko Holding Corporation, afgekort Seiko werd opgericht in 1881 door de Japanse klokkenmaker Kintaro Hatorri. Op het moment van schrijven bestaat de uurwerkenproducent dus zo’n 138 jaar. De naam Seiko is afkomstig van het woord Seikosha dat letterlijk ‘Het huis van perfectie’ betekend. Dat het huis van perfectie toonaangevend is op het gebied van innovatieve polshorloges is dan ook niet gek te noemen.

Het was het eerste bedrijf dat het kwartshorloge op grote schaal produceerde. Later heeft het bedrijf naast uurwerken ook o.a sieraden, golfclubs, halfgeleiders, meetinstrumenten en scheermachines ontwikkeld. Seiko is zo goed met de tijd dat het tijdens grote evenementen zoals de olympische spelen en het world championship football alle tijdmetingen mag vernemen. Onze collectie met Seiko horloges kent enkele damesmodellen maar richt zich voornamelijk op een brede en luxe collectie aan herenhorloges.  Wil je een fraai design, een innovatief karakter en bovenal een kwalitatief goed uurwerk. Kies dan eens voor een Seiko horloge.

Ben je op zoek naar een ander horlogemerk met de letter S?
Samsung horloges
Skagen horloges
Superdry horloges
Swarovski horloges
Swatch horloges
Swiss Military Hanowa horloges

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!