Ruilen & retourneren

Ik wil mijn product ruilen.

Is die andere kleurvariant toch aantrekkelijker en wil je jouw horloge graag ruilen?
Je hebt tot 14 dagen na ontvangst van het product het recht je horloge om te ruilen.
De kosten voor de terugzending van het te ruilen horloge worden niet vergoed.

Om gebruik te maken van het recht om te ruilen dien je een e-mail op te stellen naar info[at]merkenhorloge.nl . Hierbij dien je het ordernummer en de reden van ruilen aan ons te vermelden. Wij nemen daarna contact op met de volgende stappen in het ruilproces.

Jouw retourzending voor te ruilen bevat minimaal het volgende:

– het originele product
– de originele doos
– het originele garantiebewijs
– het volledig ingevulde retourformulier

Let op: Het product en de verpakking dienen in originele staat retour te worden gezonden. bij eventuele beschadigingen die ontstaan zijn na het openen van het product vervalt het recht om te ruilen. Eventuele waardeverminderingen van het product zullen aan de retourafzender worden doorberekend. Behandel het product met zorg en verpak het product zo dat deze bij het
retourneren geen beschadigingen op kan lopen.


Ik wil mijn product retourneren

Retourbeleid MerkenHorloge.nl

Bedenktijd/retourrecht bij Merkenhorloge.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren.
Het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten zullen dan binnen 7 werkdagen op uw bankrekening worden teruggestort. De kosten voor het retourneren van het horloge worden niet vergoed.

Om gebruik te maken van het retourrecht dien je een e-mail op te stellen naar info[at]merkenhorloge.nl . Hierbij dien je het ordernummer en de reden van retournatie aan ons te vermelden. Wij nemen daarna contact op met de volgende stappen in het retourproces.

Jouw retourzending voor te ruilen bevat minimaal het volgende:- het originele product
– de originele doos
– het originele garantiebewijs
– het volledig ingevulde retourformulier

Let op: Het product en de verpakking dienen in originele staat retour te worden gezonden. bij eventuele beschadigingen die ontstaan zijn na het openen van het product vervalt het retourrecht. Eventuele waardeverminderingen van het product zullen aan de retour-afzender worden doorberekend. Behandel het product met zorg en verpak het product zo dat deze bij het retourneren geen beschadigingen op kan lopen.