Roberto Cavalli horloges

Roberto Cavalli is een italiaans modehuis opgericht door de italiaanse ontwerper Robert Cavalli. Cavalli werd geboren in 1940 nog voor de Tweede Wereldoorlog en maakte in de jaren 70 naam als ontwerper in de mode industrie met zijn winkel in Saint Tropez. Na het bedrukken van o.a leer en het ontwerpen van fashion met zijn kenmerkende dierlijke prints werden naast kleding ook horloges toegevoegd aan de Cavalli collectie. De polshorloges van Cavalli kenmerken zich door het gebruik van prints en edelmetalen als goud en zilver. De diverse horloges van de Just Cavalli lijn hebben een erg luxe uitstraling. Het Italiaanse horlogemerk voelt hierdoor exclusief aan.

Ondanks het luxe en exclusieve tintje zijn de horloges van Cavalli ronduit betaalbaar te noemen. De meeste Roberto Cavalli polshorloges kosten tussen de 150 en de 200 euro. Voor de prijs hoef je het dus zeker niet te laten. Ook MerkenHorloge heeft zowel dameshorloges en herenhorloges van Cavalli in deze prijsklasse.

Ben je op zoek naar een ander horlogemerk met de letter R?
Roamer horloges

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!