Pulsar horloges

Over Pulsar Horloges
Tell it your way met Pulsar! Ben jij op zoek naar een stoer herenhorloge of een smaakvol dameshorloge? Dan is een Pulsar horloge zeker iets voor jou. Laat vooral zien wie je bent en wees jezelf, aldus de slogan van het horlogemerk.

Pulsar is een horlogemerk dat onderdeel is van de Seiko Watch Corporation. Het merk werd echter opgericht als onderdeel van een andere handelsonderneming namelijk de Hamilton Watch Corporation. De geschiedenis van het merk Pulsar is dus lang. Zo ontwikkelde Pulsar in 1970 het eerste LED horloge. Ook maakte het merk het eerste 18-karaats digitale gouden horloge met een elektronisch display. De Amerikaanse roots van Pulsar zorgen voor excentrieke marketing. Pulsar adverteerde in 1972 als eerste horlogemerk met een uitgave in het mannenblad Playboy dat destijds wereldwijd nog een hoge oplage kende.

In 1975 introduceerde Pulsar een horloge met calculator. Zie het als de voorloper van een Smartwatch.  Waarna het in 1978 werd overgenomen door horlogegigant Seiko. De horloges van Pulsar zijn van goede kwaliteit en worden gemaakt van sterke materialen zoals staal en titanium. Een enkel gouden horloge is te vinden in de collecties van Pulsar. De meeste type horloges van pulsar zijn echter quartz horloges met een zilveren kleur. 

Ben je op zoek naar een ander horlogemerk met de letter P?
Paul Hewitt horloges
Picto horloges
Police horloges

Ontdek dames- of herenhorloges:
Bekijk hier alle herenhorloges
Bekijk hier alle dameshorloges

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!