Police horloges

Over Police horloges

Het horlogemerk police staat bekend om zijn oversized horloges met brede horlogekast, lederen banden en opvallende wijzerplaat. Police heeft een robuuste en opstandige uitstraling. Gave designs met aardse kleuren zoals koper en metallic matchen met een dikke zwarte lederen band of een bruine horlogeriem met studs. Ben jij op zoek naar een bijzonder horloge? Dan is Police wellicht jouw merk.

Het horlogemerk Police werd opgericht in 1983 in Venetiƫ als zonnebrillen, sieraden en horlogemerk. Het merk is onderdeel van zonnebrillen fabrikant De Rigo. Een bekend gezicht van het Italiaanse lifestyle brand is de Braziliaanse voetballer Neymar.jr die zich aan het merk verboden heeft. Ondanks de naam Police is het merk niet verwant aan de gelijknamige band The Police. In het jaar 2008 werden naast accessoires ook een kledinglijn en parfumlijn aan het merk toegevoegd.

Ben je op zoek naar een ander horlogemerken met de letter P
Paul Hewitt horloges
Picto horloges
Pulsar horloges

Bekijk hier alle herenhorloges
Bekijk hier alle dameshorloges

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!