Paul Hewitt horloges

Over Paul Hewitt horloges

Ben je op zoek naar een bijzonder dames- of herenhorloge dan is een ├ęchte Paul Hewitt wellicht het horlogemerk voor jou! Het logo van het horlogemerk Paul Hewitt doet je meteen denken aan een anker van een schip. Ook op de iconische wijzerplaaten van Paul Hewitt komt dit symbool telkens terug. Het maritieme karakter van het merk beperkt zich niet alleen tot de details. Ook andere zaken als de horlogekast en band komen net zo gemakkelijk mee in de kleur deep navy-blue.

De namen van de diverse horlogelijnen hebben tevens een zeewaardig karakter. Zo heten de diverse horloge ontwerpen voor man en vrouw respectievelijk: Grand Atlantic, Miss Ocean en Sailor. Allen hebben zij een maritiem tintje dat doet denken aan het merk Nautica Horloges.

Paul Hewitt heeft een ├ęcht Europees karakter. De horloges hebben een Scandinavisch minimalistisch uiterlijk dat doet vermoedden dat dit merk afkomstig is uit Denemarken. Echter. De merknaam Paul Hewitt klinkt dan weer als van Britse komaf. De naam Paul Hewitt is volgens de oprichters ontstaan uit de liefde voor de traditionele Engelse kleermakers en refereert aan de textielindustrie. De oprichters van het merk zijn zelf van Duitse afkomst waar de horloges ook geassembleerd worden. Kortom; een cocktail van Europese invloeden maken dit horloge tot een unieke verschijning.

Bekijk hier alle herenhorloges
Bekijk hier alle dameshorloges

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!