Oxygen horloges

Over Ogygen horloges

Het horlogemerk Oxygen werd opgericht in het jaar 1950 gericht op de productie van duikhorloges. Door de komst van meer geavanceerde duikapparatuur kende het merk een moeilijke periode. Daarom werd in 1998 nieuw leven in het horlogemerk geblazen door de Parijse aandeelhouders van Parisot Group. In 2003 komt het merk in handen van CITIME France. Deze eigenaar neemt een strategische verkoopstrategie in en besluit de nieuwe collectie te richten op reizigers. Met deze doelgroep in het achterhoofd worden de horloges exclusief aan boord verkocht bij luchtvaartmaatschappijen Air France, Lufthansa, Korean Airlines, China Airlines en meer. Dit blijkt de successlag voor het horlogemerk te zijn waarmee de internationale reputatie van Oxygen groeit.

Oxygen Legend Paris

Onder de merknaam Oxygen Legend Paris brengt het merk een sportievere horlogelijn op de markt. Geïnspireerd op het parijs van de jaren 50 en 70 ontstaan chique en toch sportieve modellen voor de stadse geest. Deze horloges combineren de stijl van het verleden met de technologie van het heden.

Andere horlogemerken met de letter ‘O’

Bekijk hier alle herenhorloges
Bekijk hier alle dameshorloges

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!