Olympic horloges

Over Olympic horloges

Een ruime keuze uit betaalbare horloges. Trendy, sportief, elegant en voor elk budget. Het horlogemerk Olympic heeft het allemaal in huis. Het merk werd opgericht in het jaar 1956 aan de Jekerstraat in Amsterdam. Een echt Nederlands horlogemerk dus. De collectie herenhorloges van Olympic valt te omschrijven als stoer, sportief en casual. De damescollectie horloges van Olympic Watches is bescheiden en elegant. Op horloges van Olympic zit standaard 3 jaar garantie.

Olympic horloges gaat als een van de bekendere Nederlandse merken natuurlijk met de tijd mee. Zo heeft het merk recentelijk de paywatch collectie gelanceerd waarmee je met je horloge kunt betalen. Ben jij je pinpas vergeten en heb je geen stuiver op zak? Dan heb je altijd nog je Paywatch horloge bij de hand. De NFC-chip maakt het mogelijk om wereldwijd contactloos te betalen en is te controleren met je smartphone. Op dit moment zijn deze horloges exclusief verkrijgbaar voor mensen met een ABN-Amro rekening.

Ben je op zoek naar een ander horlogemerk met de letter O?
Orient horloges

Bekijk hier alle herenhorloges
Bekijk hier alle dameshorloges

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!