Nautica horloges

Over Nautica horloges

De naam zegt het al, deze horloges hebben een nautisch karakter. Geïnspireerd door de zee, het water en de scheepvaart. Het zit in het DNA van dit horlogemerk. Deze horlogefabrikant uit de Verenigde Staten is sinds de eighties actief en is populair bij mensen die graag reizen, sporten en passie hebben voor watersport of de zee. Deze horloges zijn schokbestendig, kraswerend en natuurlijk waterdicht.

Bij Nautica horloges kan men kiezen uit diverse chronograaf watches met karakter. Van roestvrijstaal tot aan klassiek en van leer tot rubber. Nautica combineert diverse materialen tot een krachtig ontwerp met een knipoog naar het leven aan de oceaan.
Daarnaast beschikken de klokken vaak over extra functies zoals kompas, getijden en temperatuur meter. Ontdek zelf de veelzijdigheid van een Nautica herenhorloge!

Nautica horloges online kopen
Merkenhorloge is dealer van Nautica Horloges. Kies jij ook voor stijlvol, innovatief en kwalititatief? Bestel je nieuwe Nautica horloge dan hier online. Bij het online kopen van je Casio horloge is de verzending bij een bestelling vanaf €50 GRATIS. Indien het een cadeau voor iemand anders betreft kun je het door Merkenhorloge in laten pakken. Het enige dat jij hoeft te doen is jouw favoriete Nautika Watch uit te kiezen en te dragen!

    Zoek je naar een ander horlogemerk met de letter N?
    Nixon horloges

    Download Gratis E-Book
    Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!