MVMT horloges

Over MVMT horloges
Start moving met MVMT horloges! Het merk MVMT (spreek uit als movement). Het horlogemerk MVMT is de jongensdroom van de twee vrienden Jake Kassan en Kramer LaPlante. Ze stopten met hun opleiding en besloten al hun tijd en energie in een horlogemerk te steken. De twee haalden geld op voor hun initiatief door middel van crowdfunding. Bij crowdfunding investeert een grote groep mensen gezamenlijk in een idee. De quartz dames- en heren horloges die hier uit voort kwamen hebben een eigentijds karakter en zijn strak vormgegeven. Daarnaast zijn de uurwerken van MVMT betaalbaar voor het grote publiek.

Inmiddels kent de collectie van MVMT ruim honderd verschillende horloges welke wereldwijd gedragen worden door miljoenen mensen. Toch is het merk in Nederland nog redelijk onbekend. De oorsprong van het merk ligt in Los Angeles. Naast horloges maakt het bedrijf ook zonnebrilen en andere accessoires. Het merk is te herkennen aan de twee inwaartse driehoeken die in de vorm van een vlinderdas bij elkaar komen. Het logo van dit horlogemerk is zeker iconisch te noemen.

Zoek je naar een ander horlogemerk met de letter M?
Maserati horloges
Meistersinger horloges
Michael Kors horloges
Mondiane horloges

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!