Michael Kors horloges

Over Michael Kors horloges
Ben jij op zoek naar een Michael Kors horloge of wil je graag meer informatie over dit horlogemerk? Lees dan snel verder!  Dit modemerk uit Long Island New York is wereldwijd vooral bekend vanwege elegante dames handtassen. Maar naast deze handtassen maakt het merk ook andere accessoires waaronder prachtige horloges. De ontwerpen van Michael Kors kunnen worden omgeschreven als luxueus en glamerous. Kleurrijke accenten met glinsterend roségoud, marmerkleurig wit, azuurblauw en natuurlijk goud en zilver voeren de boventoon in de stijlvolle horloges. Het horlogemerk richt zicht voornamelijk op producten voor meiden en dames maar in de laatste jaren zijn er ook enkele herenhorloges aan de collectie toegevoegd.

De modeontwerper Michael Kors studeerde het vak mode aan het Fashion Institute in New York. Op 19 jarige leeftijd kreeg deze ontwerper de kans om een ontwerpen te maken voor een gerenommeerd modehuis. De pers reageerde zo goed op de ontwerpen dat een eigen modelabel al snel volgde en later in 2004 ook een horlogehuis werd toegevoegd. De ontwerper ontving diverse internationale prijzen voor zijn collecties dames- en herenmode.

Michael Kors is dus een echt Amerikaans horlogemerk.  Ondanks de internationale status is het merk niet alleen toegankelijk voor de happy few. Een Michael Kors horloge is al verkrijgbaar vanaf 130 euro. Een bedrag dat voor veel mensen wel te betalen is. Naast reguliere horloges maakt het merk sinds kort ook modieuze smartwatches. Handig voor personen die graag de klassieke look combineren met de nieuwste technologie. Een Michael Kors smartwatch is namelijk makkelijk te koppelen aan je smartphone middels een bluetooth verbinding.

Zoek je naar een ander horlogemerk met de letter M?
Maserati horloges
Meistersinger horloges
Mondiane horloges
MVMT horloges

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!