Meistersinger horloges

Over Meistersinger horloges
Het Duitse horlogemerk Meistersinger werd in 2001 opgericht door Manfred Brassler. In het ontwerp werd een belangrijke keuze gemaakt die niet zonder consequenties was. Een belangrijk element dat eigenlijk bijna elk horloge heeft werd namelijk bewust weggelaten. De secondenwijzer. Brassler bedacht namelijk dat hij slechts de urenwijzer nodig had om de tijd duidelijk te maken en dit ziet er nog bijzonder fraai uit ook!

Het ontwerp van Brassler stamt af van de zonnewijzer en de Europese mechanische klok. Deze klokken hadden ook slechts één wijzer om de tijd aan te geven. De mechanisch opwindbare eenwijzer horloges van Meistersinger gebruiken deze techniek en geven er een eigen uitstraling aan. Een Meistersinger is er dan ook voor de echte levensgenieten en het aflezen van de tijd op een dergelijk horloge hoeft dan ook niet moeilijk te zijn. Je leest slechts de uren af en de rest van de tijd geniet je van alles om je heen.

Duitse degelijkheid ontmoet Zwitserse precisie.
Ondanks de Duitse roots van het merk worden de horloges gefabriceerd in Zwitserland en zijn daarmee honderd procent Swiss Made. Deze horloges hebben geweldige details welke duidelijk het gemis van de secondenwijzer compenseren. Een echte Meistersinger heeft kenmerkend veel kleine en unieke details op de wijzerplaat. De nauwkeurige streepjes en sierlijke getallen wisselen elkaar af. 

Zoek je naar een ander horlogemerk met de letter M?
Maserati horloges
Michael Kors horloges
Mondiane horloges
MVMT horloges

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!