Maserati horloges

Over Maserati horloges
Ben jij een auto- en een horlogeliefhebber? Dan is een Maserati horloge zeker iets voor jou. De namen van de collecties van het Italiaanse horlogemerk Maserati doen je meteen denken aan een snelle Italiaanse sportwagen. Namen als Eccelenze en Passione zijn voor deze luxe horloges zeker niet te min. De horloges van Maserati hebben een stoer en speels uiterlijk. Het bekende logo met de nautische drietand is bij veel modellen groots aanwezig op een creatieve manier verwerkt achter de wijzers of juist net er boven voor die échte klassieke uitstralig. Net als de glimmende sportwagens worden de horloges afgewerkt op hoge kwaliteit door te slijpen en te polijsten. Ook aan snelheid is gedacht. De meeste Maserati horloges beschikken immers over een chronochraaf (stopwatch).

Toen de vier gebroeders Maserati in 1914 hun werkplaats openden in het Italiaanse plaatsje Bologne hadden zij waarschijnlijk niet gedacht dat hun merk zo’n indruk op de wereld achter zou laten. Via de formule GT en formule 1 verwierf het merk internationale bekendheid.
De productie van Maserati horloges werd pas in een later stadium aan de bedrijvigheden toegevoegd.

Zoek je naar een ander horlogemerk met de letter M?
Meistersinger horloges
Michael Kors horloges
Mondiane horloges
MVMT horloges

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!