Lorus horloges

Over Lorus horloges:
Het horlogemerk Lorus werd in 1982 opgericht als merk voor de Europese markt door moederbedrijf Seiko Watches als aanvulling op de reeds bekende horlogemerken Pulsar en Seiko. Het horlogemerk werd direct een succes vanwege de betaalbare kwaliteit die de horloges van Lorus bieden. Het assortiment van Lorus is heel toegankelijk. Het merk richt zich met hun horloges op prijzen tussen de 16 en de 160 euro. Ideaal dus om te geven als cadeau voor een verjaardag, bijzondere gelegenheid of tijdens de feestdagen.

Maar waarom kan Lorus deze prijzen hanteren en toch goede kwalitatieve horloges maken? Dit komt omdat ze gebruik kunnen maken van de kennis en capaciteit van moederbedrijf Seiko. Doordat deze horlogemaker steeds blijft innoveren worden nieuwe technieken en functies betaalbaarder en kunnen deze op grote schaal toegepast worden. Lorus horloges kunnen daarom diverse functies speciale bevatten zoals zonne-energie, digitaal, duo-display en alarmchronografen.

De horloges van Lotus zijn verkrijgbaar over de hele wereld en dus ook in Nederland. Het merk heeft actieve dealernetwerken in Europa, Canada, Zuid-Afrika en Oceaniƫ. De horloges van Lorus zijn niet alleen geschikt voor volwassenen. Naast dames- en herenhorloges maakt het merk ook kinderhorloges.

Bedoelde je een ander horlogemerk met de letter L?
Lacoste horloges
Lotus horloges
Luminox horloges

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!