Lacoste horloges

Over Lacoste horloges
Het sportkledingmerk Lacoste is wereldberoemd vanwege het logo ontwerp met de groene krokodil. Het merk werd in 1933 opgericht door de Franse tennisspeler René Lacoste die in start-up fase van het merk begon met de productie van tennisshirts. De keuze voor het logo met de krokodil is ontstaan vanuit de bijnaam “The Crocodile” welke Lacoste verwierf op de tennisvelden. Tegenstanders en fans noemden hem zo vanwege zijn vasthoudendheid in zijn tennisspel. Toen het merk Lacoste in 2012 in handen kwam van een Zwitserse familie werden ook horloges toegevoegd aan de merkartikelen.

De horloges van Lacoste zijn opvallend en kleurrijk. Opvallend is het feit dat het logo met de krokodil niet bovenin staat maar dat deze altijd links naast het cijfer 3 op de wijzerplaat is gepositioneerd. Als jij net zo’n vastberaden persoon bent als de oprichter René Lacoste, dan is een horloge van Lacoste echt iets voor jou!

Bedoelde je een ander horlogemerk met de letter L?
Lorus horloges
Lotus horloges
Luminox horloges

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!