Ice-Watch horloges

Over Ice Watch horloges
Ze zijn kleurrijk, betaalbaar en kunnen tegen een stootje. We hebben het natuurlijk over het horlogemerk Ice-Watch. De bonte kunststoffen horloges waren een heuze hype tussen 2010 en 2015. Iedereen wilde graag een Ice-Watch. Dit kwam omdat de Ice-Watch werd gedragen door beroemde mensen zoals Katy Perry, Jason Derulo, Fergie, The Black Eyed Peas en de Franse DJ Dabid Guetta. Laatgenoemde had ook een eigen horlogelijn bij het belgische merk Ice-Watch. De naam van deze horlogereeks was “F**k me i’m famous”.

Het horlogemerk Ice-Watch werd opgericht door de Belgische ondernemer Jean-Pierre Lutgen in het jaar 2006. Lutgen was een reclameman die via de wereld van reclameartikelen in aanraking kwam met silliconen armbandjes welke in China geproduceerd werden. Dit gegeven inspireerde hem om een horlogelijn te ontwikkelen met deze armbandjes als horlogebandjes met daarin een uurwerk verwerkt. Zo is het kleurrijke merk Ice-Watch ontstaan.

Omdat het merk aan het begin van de 21e eeuw zo populair was en omdat de techniek met silliconen erg toegankelijk is kwamen er als snel veel replica’s en valse horloges op de markt welke vooral voor een schijntje te verkrijgen waren in populaire vakantieoorden. Dit heeft er voor gezorgd dat iedereen het merk nu wereldwijd kent maar het heeft er ook voor gezorgd dat Ice-Watch hun collecties interessanter heeft gemaakt met exclusievere prints en patronen. Voor iedereen is er nu wel een stijlvol en persoonlijk Ice-Watch horloge te vinden in één van de trendy collecties.

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!