HUGO BOSS horloges

Over HUGO BOSS horloges
Er kan er maar één The Boss zijn en dat is HUGO BOSS! Hoge kwaliteit en kenmerkende details en een luxe uitstraling zijn enkele belangrijke pijlers van het horlogemerk HUGO BOSS. De horloges van HUGO BOSS staan voor klasse en stijl. Door het gebruik van premium materialen heeft een horloge van HUGO BOSS de tijdloze business uitstraling die veel mannen en vrouwen in een horloge zoeken.

Door Tv-spotjes en advertenties van dit merk associëren mensen HUGO BOSS altijd met het zakenleven van een vrouw in een nette jurk en een man in een keurig maatpak. Laten we vooropstellen, daar zijn deze chique horloges uitermate voor geschikt. Dat wil echter niet zeggen dat een BOSS horloge niet casual gedragen kan worden. In tegenstelling, een HUGO BOSS watch leent zich ook voor normale gelegenheden en outfits.

HUGO BOSS is een Duits kledingmerk dat in 1924 werd opgericht in Metzingen, Duitsland. In de economisch slechte jaren dertig van de twintigste eeuw ging het ook slechts met het kledingmerk. Na een financiële doorstart startte het merk met maken van werk-uniformen waarna ook legeruniformen voor het toenmalige Duitsland volgden. Hiervoor werd het bedrijf na de oorlog beboet. Na de Tweede Wereldoorlog werd de transitie van legeruniformen naar maatpakken gemaakt. Het merk verkreeg internationale bekendheid dankzij het sponsoren van de Formule 1 coureur Niki Lauda en het McLaren racing team. HUGO BOSS is ondanks het verleden door de jaren heen uitgegroeid tot een wereldberoemd merk dat staat voor stijl en klasse.

Zoek je naar een ander horlogemerk met de letter H?
Hamilton horloges

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!