Guess horloges

Over Guess horloges
Ben jij op zoek naar een horloge met een luxueuze uitstraling, dan is een Guess horloge misschien wel hét horloge voor jou. De horloges van Guess vormen een deel van het grotere modemerk Guess dat bekend werd door de verkoop van gedetailleerde spijkerbroeken.
De jeans van dit merk waren in de jaren 80 heel populair vanwege de excellente pasvorm.
Horloges en andere accessoires werden pas later toegevoegd aan de collecties van het merk.

Het horlogemerk Guess maakt horloges voor een breed publiek. Het assortiment van het merk beschikt over zowel klassieke horloges als moderne en sportieve horloges. Guess watches staan bekend als sierlijk en elegant. Voor elke kledingstijl is er dan ook wel een mooi Guess horloge te vinden. Zo maakt Guess onder andere horloges met twee kleurtonen, de zogeheten duotone horloges waarin zilver en goud met elkaar gecombineerd worden.

Naast het reguliere horlogemerk Guess is er ook nog het merk Guess Collection, afgekort GC. GC horloges combineren het modebewuste gevoel en imago van het merk Guess met hoge kwaliteit materialen en Swiss Made Zwitserse precisie. Klik hier om meer te weten over GC horloges.

Ben je op zoek naar een ander horlogemerk met de letter G?
GC horloges
G-Shock horloges

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!