GC horloges

Over GC horloges
Ben jij op zoek naar een duurzaam Guess horloge? Dan is een GC horloge ├ęcht iets voor jou. De afkorting GC staat voor Guess Collection. De Guess Collection is een collectie horloges met Zwitserse kwaliteitshorloges gemengd met het originele modebewuste Guess karakter.
Zie het als de premium collectie van Guess.

In de jaren 80 richtten de gebroeders Marciano het modemerk Guess op vanuit het hartje van de Beverly Hills. Na de succesvolle lancering van het merk en ook het succes met de normale horlogelijn van Guess zagen de marketingbreinen van de vier broers in dat ze meer moesten doen met horloges. Graag zouden ze hoge kwaliteit Zwitserse horloges op de markt brengen met het Amerikaans Italiaanse DNA van een Guess horloge. Om dit voor elkaar te krijgen openden de broers een kantoor in Zwitserland. Vandaag de dag worden er dus ook Guess horloges met ├ęchte Zwitserse uurwerken geproduceerd onder de naam GC.

Een GC horloge bevat enkel de beste materialen. Zo gebruikt men keramiek, diamanten, RVS en hoogwaardige glassoorten zoals bijvoorbeeld saffierglas. Ook bijzondere kleuren als bijvoorbeeld parelmoer, egyptisch blauw en amarant worden gebruikt om de horloges de luxe uitstraling te geven die ze verdienen en het GC gevoel over te brengen.

Ben je op zoek naar een ander horlogemerk met de letter G?
G-Shock horloges
Guess horloges

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!