Garmin horloges

Over Garmin horloges
Het merk Garmin is bij velen oorspronkelijk vooral bekend van de navigatiesystemen die ze in hun auto gebruikten. Het is een van de grootste fabrikanten van gps-apparaten te wereld. En dat klopt Garmin maakt nog steeds navigatiesystemen en digitale kaarten maar doet dit tegenwoordig ook voor slimme apparaten met GPS functionaliteit. Vanuit deze expertise is het bedrijf sinds enkele jaren ook smartwatches en sporthorloges gaan maken.

De horloges en fit-trackers van het horlogemerk Garmin zijn veelzijdig. Zo kun je nog steeds je ideale route vormgeven door middel van kaarten en navigatie. Maar je kunt ook je gezondheid meten en je conditie verbeteren op basis van hartslag en bloeddruk. Gebruik je dit horloge voornamelijk om te sporten dan kun je ook zaken als snelheid tijd en afstand meten om zo je progressie digitaal bij te houden.Garmin horloges zijn daarnaast ook waterdicht tot 5 bar en zijn daarmee geschikt om te douchen en zwemmen. Wil je ook je zwemprestaties meten? Kies dan voor een specifiek Garmin model met deze functionaliteiten.

Ben je op zoek naar een ander horlogemerk met de letter G?
GC horloges

G-Shock horloges
Guess horloges

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!