G-Shock horloges

Over G-Shock horloges
Sinds het einde van de jaren 80 is het horlogemerk G-Shock niet meer weg te denken uit de collecties van vele liefhebbers. Als een van de voorlopers op het gebied van digitale horloges en onverwoestbaarheid is G-Shock een absolute must have voor elke man. De ruige polshorloges zijn gebasseerd op het Triple-10 principe. Dit betekend dat het horloge tot 10 meter diepte waterbestendig moet zijn, de batterij 10 jaar mee moet gaan en dat het G-Shock een horloge van 10 meter hoogte moet overleven. Wil jij werkelijk alles weten over het horlogemerk G-Shock? Lees dan ons blog.

G-Shock horloges online kopen
Bij G-shock krijg je veel horloge voor je geld. G-Shock horloges zijn verkrijgbaar tussen de vijftig en de honderd euro. Naast het Triple-10 principe zitten ze ook nog eens enorm comfortabel en zijn ze perfect voor alledaags gebruik. Bestel daarom vandaag nog jouw G-Shock online bij MerkenHorloge en profiteer van gratis verzending!

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!