Fossil horloges

Over Fossil horloges
Het horlogemerk Fossil werd in 1984 opgericht in Richardson Texas. Het merk is geïnspireerd door de Amerikaanse creativiteit en en vrijheid. Een van de kernwaarden van het merk is fun, iets dat zeker terug is te zien aan de ontwerpen en de bijbehorende campagnes voor de horloges. Het merk levert horloges voor mannen en vrouwen en staat bekend om kwalitatieve horloges en smaakvolle modellen tegen betaalbare prijzen. De Fossil horloges worden verpakt in een kek doosje dat ook erg geliefd is bij horlogeliefhebbers.

Naast reguliere horloges maakt Fossil vandaag de dag ook Smartwatches. De smartwatches van Fossil zijn compatibel met het besturingssysteem Android. Hierbij kun je een foto van je Instagram of Facebook account instellen als achtergrond van je Fossil smartwatch. Met een slim horloge van Fossil kun je bijvoorbeeld je mail en berichtjes lezen en je gezondheid monitoren middels de stappenteller functies. Vanuit het merk Fossil is de het bedrijf uitgegroeid tot de Fossil Group. Een groothandel met een divers portfolio aan horlogemerken met klasse. Zo beheert Fossil onder andere de volgende merken: Relic, BMW, Michele Watch, Skagen Denmark, Misfit, WSI, and Zodiac Watches. Fossil maakt ook accessoires voor merken zoals Puma, Emporio Armani, Michael Kors, DKNY, Diesel, Kate Spade New York, Tory Burch, Chaps, en Armani Exchange.

Ben je op zoek naar een ander horlogemerk met de letter F?
Festina horloges

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!