Esprit horloges

Over Esprit horloges
“Esprit makes people feel good to look good” dat is het motto van het modemerk Esprit dat in 1986 werd opgericht in Californië aan de befaamde route 89 door een verliefd stel. Geïnspireerd op de Amerikaanse westkust en de liefde voor elkaar startte het stel het kledingmerk. In 1990 werden ook horloges aan de merk toegevoegd.

Esprit horloges zijn eenvoudig maar toch stijlvol en fleurig. Hierdoor roepen deze horloges altijd dat gevoel van een zonnige kustplaats op zodat jij je prettig voelt en lekker in je vel zit. Esprit produceert trendy en eigentijdse dames- als herenhorloges met een knipoog.

Het horlogemerk Esprit is een van de grotere modemerken dat maatschappelijk verantwoord ondernemen als eerste op de agenda had staan. Zo waarborgt het merk goede salarissen in productielanden en heeft het samenwerkingen met goede doelen. Het merk Esprit levert producten aan 40 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland en er is nog een hoofdkantoor voor de aziatische markt in Hong Kong.

Ben je op zoek naar een ander horlogemerk met de letter E?
Edox
Emporio Armani

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!