Emporio Armani horloges

Over Emporio Armani horloges
Wellicht één van de bekendste logo ontwerpen ter wereld, de gestreepte adelaar van Giorgio Armani. De succesvolle Italiaanse mode-ontwerper lanceerde zijn merk Armani in 1975 waarna hij het later opsplitste in Giorgio Armani en Emporio Armani.

Het horlogemerk Armani staat eert de oude Italiaanse principes in combinatie met modern vertoon. Zo sieren klassiek Romeinse letters op de wijzerplaat om de tijd aan te geven in een strakke RVS horlogekast. De gestileerde Adelaar is zo iconisch dat hij zo uit de romeinse tijd zou kunnen zijn weggevlogen. Armani gebruikt in zijn ontwerpen stijlvolle kleuren als goud, zilver, brons, marmer, marineblauw en aardebruin. Door deze conventionele elementen te mixen met eigentijdse ontwerpen ontstaat een look and feel die veel mensen aanspreekt.


Dat Italianen echte stijlisten zijn wisten we natuurlijk al. Armani stijlde in 2006 zelfs het complete Italiaanse voetbalelftal voor het WK in Duitsland. Hij voorzag het  La Squadra Azzurra (Het blauwe team) van pakken, zonnebrillen, machetknopen en natuurlijk de mooiste horloges. Toeval of niet, op dat toernooi wonnen de Italianen de wereldtitel.


Ben je op zoek naar een ander horlogemerk met de letter E?
Edox
Esprit

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!