DKNY horloges

Over DKNY horloges
Geboren en getogen in New York is het merk DKNY. DKNY is een betaalbaar horlogemerk dat onderdeel is van het modemerk Donna Karan New York. Donna Karan is een ontwerpster van ├ęchte urban fashion die is ge├»nspireerd op de zo geliefde en bruisende stad. De levendigheid van het excentrieke New York is terug te zien in de hippe dameshorloges van het merk. Kies voor casual of glamerous met de horloges en sierraden van DKNY met de uitstraling van de stad die nooit slaapt.

het horlogemerk DKNY werd in 1989 opgericht door ontwerpster Donna Karen als submerk voor het bestaande Donna Karen New York. Naast kleding, horloges en sierraden verkoopt het merk ook parfums en zelfs living artikelen zoals bedden en beddengoed. In 1992 werd het label DKNY men met horloges voor mannen toegevoegd.

Voorafgaand aan het eigen merk Donna Karen New York werkte de ontwerpster voor 15 jaar bij het merk Anne Klein waarvan tien jaren als creative director. Nadat ze de kans kreeg om dit merk over te nemen werd DKNY uitgebouwd. Voor dit alles volgde Donna Karen een studie The Parson School of Design. Een academie waar onder andere ook de grote ontwerper Marc Jacobs zijn scholing genoot.

Ben je op zoek naar een ander horlogemerk met de letter D?
Diesel
Danish Design

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!