Diesel horloges

Over Diesel horloges
Diesel: For succesful living. Dat is de slogan van het kledingmerk Diesel dat werd opgericht in 1978 door de Italiaanse ontwerper Renzo Rosso. Het merk werd vooral bekend om de getailleerde eigenzinnige jeans die voor veel mensen het Amerikaanse rock en roll gevoel oproepen. Het bedrijf opende wereldwijd winkels waaronder in New York, the city that never sleeps. Later werden er aan het merk ook sportieve horloges toegevoegd om de outfit van Diesel fans compleet te maken.

De horloges van het merk Diesel kunnen worden omschreven als vlot, futoristisch en een tikkeltje eigenwijs. De robuuste Diesel XL horloges met de bekende 45 diameter horlogekast en de metalen driehoek die nog boven het horlogeglas zweeft zijn erg populair onder jongeren. Daarnaast kent Diesel nog de luxe en iets bescheidenere Classic modellen en vele andere gave horloges die je zeker een keer gezien moet hebben.

Diesel is een merk dat veel zaken door andere laat produceren. De beroemde spijkerbroeken zijn veelal van Italiaanse makelij en worden geproduceerd in de regio van het hoofdkantoor in Molvena. De horloges van Diesel worden geproduceerd door het gerenomeerde merk Fossil.

Ben je op zoek naar een ander horlogemerk met de letter D?
Danish Design
DKNY

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!