Danish Design horloges

Over Danish Design
Geïnspireerd op het Scandinavische landschap met zijn puurheid en natuur werd in 1988 het merk Danish Design gelanceerd. De horloges in Deense stijl werden in een korte tijd erg populair. Door de strakke contouren en eenvoudige elementen kunnen veel mensen zich vinden in deze horloges.
Ondanks de indicatieve naam is Danish Design geen Deens horlogemerk maar is het enkel geïnspireerd op Scandinavië. Het horlogemerk is namelijk opgezet door twee Nederlanders.
Wel worden er Deense ontwerpers betrokken bij het ontwerpen va de horloges.

Simpel en herkenbaar
De keuze voor eenvoud is doorgevoerd in het hele merk Danish Design. Tijdloze wijzerplaten in een minimalistische sfeer in een glimmende horlogekast maken absoluut de blits. Hoogwaardige materialen als titanium zorgen voor een schitterende luxe afwerking. Daarnaast kan je kiezen uit Scandinavisch ontwerp in fraaie kleuren als zilver, goud, wit en zwart. De horloges voelen licht aan en na een lange dag het horloge gedragen te hebben heb je geen last van je pols. Daarnaast zitten er subtiele verwijzingen in het merk ingeslepen. De twee gebogen letters D in het logo doen je denken aan de vlaggenmasten van een Viking schip.

Ben je op zoek naar een ander horlogemerk met de letter D?
Diesel
DKNY

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!