Cluse horloges

Cluse is een Nederlands horlogemerk dat is opgericht in onze hoofdstad Amsterdam. Dit jonge merk dat werd opgericht in 2013 is een van de snelstgroeiende horlogemerken ter wereld. Deze groei komt voort uit de eigentijdse social media strategie van het merk waarbij Influencers en merkambassadeurs betrokken werden bij de lancering van het merk. Dit resulteerde in miljoenen fans wereldwijd.

Het horlogemerk Cluse richt zich voornamelijk op vrouwen en dit is dan ook goed terug te zien in de sierlijkheid van de kleuren en modellen van het horlogemerk. De elegante dameshorloges horloges zijn te herkennen aan het minimalistische ontwerp en het gebruik van duurzame materialen zoals kwalitatief staal en leder. Het merk geeft standaard 2 jaar garantie op hun horloges, accessoires en sierraden.

Ondanks de Amsterdamse roots hebben de collecties horloges van Cluse allen een Franse naam. Zo heb je onder andere de La Tétragone, een eigenwijs maar fraai vierkant horloge en de La Bohème Petite een majestueus en minimalistisch klokje.

Ben je op zoek naar een ander horlogemerk met de letter C?
Citizen
Certina
Casio
Calypso
Calvin Klein

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!