Casio horloges

Over Casio Horloges
Er is geen slimmere keuze dan een Casio horloge. Casio is een wereldleider op kwaliteitsuurwerken. Casio is een japans polshorloge merk en maakt al vele jaren zowel traditionele als digitale LCD horloges. Kashio Seisakujo, grondlegger van het bedrijf, begon zijn business in Tokyo. Onder de naam CASIOTRON bracht Casio in 1974 het eerste polshorloge met digitaal display op de markt.Voor die tijd was dit een wereldwijde primeur! Casio heeft diverse horloge lijnen zoals het populaire G-Shock en de minder bekende Pro-Trek lijn. De horloges staan bekend als zeer waterbestendig én elektro impuls bestand. Dit betekend dat een elektromagnetisch veld geen invloed uit kan oefenen op het uurwerk.
De horloges van Casio zijn veelal populair bij avontuurlijke types en natuurliefhebbers. De klokken kennen extra functies zoals een barometer, hoogtemeter en kompas. Dit vakmanschap en level van technische finesse is voor veel liefhebbers een enorme doorslaggevende factor. Sommigen zouden een Casio horloge omschrijven als een beetje nerdy, maar wij vinden dat juist heel cool.

Casio horloges online kopen
Merkenhorloge is dealer van Casio Horloges. Kies jij ook voor stijlvol, innovatief en kwalititatief? Bestel je nieuwe horloge dan hier online. Bij het online kopen van je Casio horloge is de verzending bij een bestelling vanaf €50 GRATIS. Indien het een cadeau voor iemand anders betreft kun je het door Merkenhorloge in laten pakken. Het enige dat jij hoeft te doen is jouw favoriete Calvin Klein Watch uit te kiezen en te dragen!

    Download Gratis E-Book
    Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!