Bulova horloges

Over Bulova horloges
Ga voor de luxe look met het horlogemerk Bulova. Het merk Bulova werd in 1875 opgericht in New York, Amerika, waar de juwelier Joseph Bulova aan de gang ging met het maken van zakhorloges en klokken. Na 1950 ontwikkelde Bulova een van de eerste elektrische horloges, de Accutron. Deze innovatie kwam ook terecht bij ruimtevaartorganisatie NASA die de horlogemaker toestemming vroeg om zijn technieken in hun spaceshuttles te mogen gebruiken. Ook bij de maanlanding in 1969 speelde de techniek van Bulova horloges een rol.

Met een Bulova horloge om je pols haal je dus een indrukwekkende geschiedenis in huis.Niet alleen buiten de dampkring maar ook onderwater zijn de meeste Bulova horloges zeer geschikt. Zo is het model de Precisionist bekend geworden om zijn nauwkeurigheid onderwater en bestendigheid vanwege de hoge waterdichtheid. De herenhorloges van Bulova hebben een klassieke luxe uitstraling met een hoog afwerkingsniveau. Ook is er een sportieve collectie met zilverkleurig staal.

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!