Breil horloges

Over Breil horloges

Breil is een populair Italiaans horlogemerk met meer dan honderd jaar geschiedenis. Het Italiaanse horlogemerk werd opgericht als boutique in een klein plaatsje nabij modehoofdstad Milaan. Breil is vandaag de dag onderdeel van de grote sierradenmaker Binda Group, de grootste producent van horloges en accessoires in Italië.

Breil veroverde de rest van Europa middels pakkende TV reclames met uitgesproken standpunten en een hoog rock-en-roll gehalte. In deze spotjes werden de merkwaarden kracht, sensualiteit en lef belichaamt door prachtige modellen waar veel mensen als persoon wel mee geassocieerd zouden willen worden. In de negentiger jaren introduceerde het merk diverse uniseks horloges waarbij de grens tussen mannelijk en vrouwelijk flinterdun was. Deze horloges zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Een bekend horloge dat Breil op deze wijze heeft geïntroduceerd is het type Manta.

In het jaar 2001 boort het Italiaanse merk weer een nieuwe markt aan door te starten met de verkoop van juwelen. Waarna het merk in 2009 juwelen en horloges gaat combineren in de zogeheten Bloom collectie.  

Andere horlogemerken met de letter ‘B’

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!