Boccia horloges

Over Boccia horloges

Boccia is een Duits horlogemerk dat gespecialiseerd is in het assembleren van titanium horloges. Hiermee is het merk onderscheidend van andere horlogemerken op de markt die veelal materialen zoals staal, zilver, kunsstof en leer gebruiken voor de productie van horloges. Titanium is een metaal dat sterk, licht en corrosiebestendig is.

Daarnaast is het uiterst bestendig tegen uiteenlopende temperatuurwisselingen. Vandaar dat dit materiaal veel gebruikt is bij de bouw van vliegtuigen en raketten. Boccia is dus de vliegtuigbouwer onder de horlogemerken. De lichte horloges dragen zich prettig en zijn geen last voor de pols na deze een hele dag gedragen te hebben. Ook voor mensen die normaliter uitslag op de huid ervaren door het dragen van metalen kan een titaan horloge uitkomst bieden.

De Duitse fabrikant Boccia werkt samen met internationale ontwerpers om hun collecties horloges vorm te geven. Hierdoor is de collectie uiteenlopend en speels. Zo worden de designhorloges ingelegd met bijvoorbeeld een parelmoer kleurige wijzerplaats of speciale edelstenen voor een sierlijke finishing touch. Boccia heeft voor elk wat wils van herenhorloges tot dameshorloges en het beste nieuws, deze horloges zijn al verkrijgbaar nét onder de honderd euro.

Andere horlogemerken met de letter ‘B’

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!