Geplaatst op

5 bijzondere Watch winders op een rij

5 bijzondere watchwinders op een rij

Ligt jouw mooie automatische horloge nog elke avond in je nachtkastje? Dan is het nu echt tijd om werk te maken van een watch winder. Een bijzonder horloge verdient vanzelfsprekend een bijzondere Watchwinder. In dit artikel bekijken we dan ook enkele hele bijzondere Watch winders van diverse merken.

5. Modalo Ambiente Winder Walnut

Ga voor chique met deze walnoot kleurige horlogewinder van Modalo. Deze gave watch winder heeft een klassieke uitstraling en is afgewerkt in beige in combinatie met hoogglans walnoot bruin. Deze horlogewinder voelt als je favoriete oldtimer of een klassieke Italiaanse speedboot. En voor slechts 299,- euro kunnen we dit gerust een koopje noemen. Naast de startersset met plek voor 1 horloge kun je ook kiezen voor de uitgebreidere varianten met plaats voor 2 of 4 automatische horloges.

4. Swiss Kubik Masterbox Couture Black Leather White Stitches

Wie op zoek is naar een betaalbare en toch zeer fraaie horlogewinder voor zijn herenhorloge kan zijn oog laten vallen op deze Swiss Kubik Masterbox Couture Black Leather White Stitches. Deze kubus met ruitpatroon van zwart leer met een wit gestikte naad staat met zijn luxeuse en toch universele uitstraling perfect op menig bureau of nachtkastje. De adviesprijs bedraagt 950 euro. Kortom veel luxe voor een mooie prijs.

3. Bernard Favre Planet Black Watch Winder

Heb jij een horlogebox nodig? Geïnspireerd door het roteren van de Aarde bracht de beroemde Bernard Favre deze Planet watch winder tot leven. Deze iconische en hoogwaardige watchwinder vormt zich als een transparante schelp om een automatisch horloge. Deze gadget met USB aansluiting is aan te sluiten op netstroom maar werkt ook tot wel 100 dagen op zijn ingebouwde accu. Dit tijdloze ontwerp uit 2009 met hoogwaardige Zwitserse techniek is dé match voor menig horlogeliefhebber. De adviesprijs voor dit hoogstandje ligt rond de 1400 euro.

2. TIE Advanced x1 Watch Winder

Star Wars fanaten opgelet! Heb jij een gaaf automatisch horloge en zoek je naar een toffe watch winder die past bij jou persoonlijkheid? Dan is deze TIE Advanced x1 Watch Winder wellicht de gadget voor op jouw nachtkastje. Dit op de TIE starfighter van Lord Darth Vader geinspireerde hebbedingetje is niet alleen een lust voor het oog. Je kunt hem ook nog eens instellen met een handige app voor op je smartphone. De adviesprijs voor deze horloge opwinder is 2500 dollar.

1.  SwissKubik Voronoi

Wie een bijzondere watchwinder zoekt komt al snel uit bij de collecties van SwissKubik. De watch winders van Swiss Kubik kunnen gerust aangemerkt worden als buitengewoon. Wat te denken van deze luxe, kubistische en speelse Voronoi. Deze box voor je automatische horloge bestaat uit maar liefst 434 gepolijste driehoeken welke zijn afgetopt met 24-karaats bladgoud. Pure luxe dus waar een échte kubist geen genoeg van kan krijgen! De adviesprijs is 1345 euro, maar dan heb je wel iets heel bijzonders.

SwissKubik Voronoi Watch Winder

Producten die andere gebruikers bekeken