Geplaatst op

Een klok is het ideale cadeau voor een housewarming

Merkenhorloge_Blog_Afbeelding_Klok_Cadeau_Housewarming_Interieur_plant

Vraag jij je wel eens af wat het ideale cadeau is voor een housewarming? Veel mensen denken direct aan een plant.
Het resultaat: 12 cactussen van de HEMA, 3 orchidee├źn van een supermarkt en 2 palmboomjes van de Intratuin voor de persoon die zojuist verhuisd is. Opzich niets mis mee, maar niet echt een origineel housewarming cadeau. Dit in tegenstelling tot een klok. Maar weinig mensen doen een gave klok cadeau voor een housewarming. In dit artikel leggen we uit waarom een klok een supergoed idee is als cadeau.

Een mooie klok is als een kroon op een interieur.  Het is een element van verbinding tussen mens plaats en tijd. Bovendien ben je ook nog eens van die kale muur af. Een nette klok van formaat is een mooi alternatief voor bijvoorbeeld een duur schilderij of een goedkope print in een slechte lijst.
Met een klok geef je (goedkoper) meer invulling aan een lege muur.

Verhuizen is vaak een dure aangelegenheid. Veel jonge starters hebben naast hun eerste huur of hypotheek nog geld over voor de bank, het bed, de tv en de koelkast. Daarna is het spaarpotje vaak zo goed als leeg. Voor goede muurdecoratie is vaak geen budget meer. Hoe leuk is het dan om van je familie een stoere wandklok cadeau te krijgen voor je housewarming.

Met een klok laat je zien dat je geeft om een persoon en dat je de tijd die je samen doorbrengt weet te waarderen. Bovendien is het een grappig housewarming cadeau voor de man die altijd te laat komt voor die ene afspraak of steevast een kwartier later aanschuift in de kroeg.


Populaire producten bij dit blog artikel