Geplaatst op

Dit zijn de horloges van rapper lil kleine

horloge rapper lil kleine

Lil Kleine is een van de populairste Nederlandse rappers aller tijden. Met nummers als Loterij, Ruzie en Drank en drugs domineert de Amsterdamse horlogeliefhebber de hitlijsten op spotify en youtube. Deze keer in de rubriek Horloges van de Sterren: Rapper Lil Kleine

Uitgebreide horlogecollectie

De Nederlandse rapper staat bekend om het tonen van zijn uitgebreide horlogecollectie.
Zo bevat de collectie onder andere gouden horloges zoals een Rolex Day-Date en een Audemars Piguet Royal Oak chronochraaf. Beide horloges hebben een waarde van rond de 30.000 euro. Op Instagram is onder andere te zien dat Lil Kleine een Richard Mille RM 010 Black Night edition ter waarde van 90.000 euro en een Patek Philippe Nautilus Jumbo ter waarde van 100.000 euro in zijn horlogebox heeft opgeslagen.

Lil Kleine deelt horloges uit

Tijdens zijn eigen show in het Ziggo Dome op 11 mei 2019 verraste Lil Kleine zijn gastartiesten Ronnie Flex, Frenna, Xander de Buisonje en Yung Felix allen met een eigen Rolex ter waarde van 10000 euro. Daarnaast is in een video van 2016 te zien dat Lil Kleine, die in het echte leven Jorik Scholten heet, zijn vader blij maakt met een Rolex ter waarde van 1 miljoen euro.

Geen slechte investering

Uit recente berichten rondom de artiest blijkt dat sommige fans afschuw hebben tegen de manier waarop Lil Kleine op Instagram Stories pronkt met zijn horloges. Als reactie geven zij: “Op een dag zal zijn geld op zijn”. Hoewel een Nederlandse rapcarriere meestal geen leven lang beslaat en rappers deze levensstijl vaak niet vol kunnen houden na hun laatste plaat, zijn de horloges van Lil Kleine geen slechte investering. De dure merkhorloges van Rolex en Patek staan er namelijk om bekend dat ze hun waarde niet verliezen en zelfs in waarde toe kunnen nemen bij een limited edition.

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!