Geplaatst op

Voel je als een spion met deze horloges met ingebouwde camera

Spy Watch spionage horloge

Iedereen wil wel zo cool zijn als James Bond. Stiekem je boze buurman vastleggen op beeld of als student die ene vraag voor dat tentamen makkelijk onthouden met een snelle videoopname. Geen probleem voor een spionage horloge met een ingebouwde camera. In tegenstelling tot smartphones met een minuscule camera zijn er weinig horloges die over zo’n kleine lens beschikken. In dit artikel bespreken we de horlogemerken die deze functionaliteit wel in hun collectie hebben opgenomen.

Thanko Spywatch
Het Japanse horlogemerk Thanko slaagde er in 2010 al in om een nieuw horlogemerk met ingebouwde videocamera op de markt te brengen. De resolutie van het cameraatje was 640 x 480 pixels. Hiermee krijg je jouw geheime opnamen zeker niet in High definition te zien. Een ander nadeel was dat de batterij slechts 90 minuten mee ging. Maar voor die tijd mocht dat de pret zeker niet drukken. Vandaag de dag is de technologie een stuk verder en is het filmen in HD met een horloge met ingebouwde camera geen probleem. Door de komst van smartphones en smartwatches heeft de technologie enorme sprongen gemaakt.

Nedis spionage horloge
Met het spionage horloge van het merk Nedis leg je belangrijke gebeurtenissen op een discrete manier vast. De camera van dit horloge beschikt over de mogelijkheid tot het maken van foto’s en videos. De resolutie is 720×480 pixels en dat is al stukken beter dan de Thanko uit het begin van de 21e eeuw. Ook heeft dit apparaatje voldoende geheugen, wel 8 GB ruimte om de meest spraakmakende beelden vast te leggen. De batterij gaat 220 minuten mee en dat is meer dan voldoende om de hele PowerPointpresentatie van die ene concurrent digitaal op te nemen. Is de horloge met videocamera leeg dan laad je deze in 2 uur weer volledig op. De bestanden zet je gemakkelijk over naar je PC met de bijbehorende USB kabel.

Apple spionage horloge
Ook het bekende merk Apple heeft al jarenlang plannen om een videocameraatje in hun Apple Watches in te bouwen. Zelfs al voor de release van de eerste Apple Watch in Nederland had het Amerikaanse techbedrijf concepten klaarstaan voor een smartwatch met ingebouwde camera. Waarom dit nog altijd op zich laat wachten is voor veel liefhebbers van tech een raadsel.

Wel kun je de Apple Watch simpel met de camera van je iPhone verbinden zodat je op afstand een te gekke selfie kunt maken.  Dit is ideaal wanneer je op vakantie geen idiote selfiestick mee wilt nemen. Open de camera app via je Apple Watch en zet je iPhone enkele meters verder weg. Maak een leuke pose en werk eventueel met de timer om goed klaar te staan en af te tellen voor de foto.

Wil je toch liever een normaal horloge kopen met andere geweldige functionaliteiten? Dan begrijpen wij maar al te goed. Bekijk hier alle dameshorloges of herenhorloges.

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!