Geplaatst op

Koppelhorloges, het cadeau voor verliefde stelletjes.

koppelhorloge couples watch

Het geven van een sierraad aan je partner in crime is een van de leukste dingen om te mogen doen. Een geschenk zoals een horloge zorgt bij iedere persoon voor een glimlach op zijn of haar gezicht. Het geven van een horloge kan dan ook gezien worden als een duurzame investering in de relatie met deze persoon. Een horloge kan dagelijks gebruikt worden en gaat daarnaast een lange tijd mee.

Wat nog leuker is dan het geven van een enkel horloge of sierraad is om zelf een vergelijkbaar horloge, armband of ketting te dragen. Sommige horlogemerken zoals Festina horloges spelen hier dan ook slim op in. Deze merken brengen met regelmaat een gelijkwaardig horloge voor mannen als voor vrouwen op de markt. Dit soort horloges worden ook wel koppelhorloges genoemd.  Zo’n koppelsierraad is Een set van twee horloges welke de relatie tussen twee personen vertegenwoordigd en er voor zorgt dat ze symbolisch met elkaar verbonden zijn. Hierbij maakt het niet uit of dit nu man en vrouw, man en mam of vrouw met  vrouw is. Je kunt dus herenhorloges en dameshorloges met elkaar combineren.

Het vinden van een gelijk horloge voor beide partners is in het geval van een lesbisch of homostel niet heel lastig. Voor heterostellen is dit soms iets moeilijker. Wellicht kun je van jouw geliefde merk zoals bijvoorbeeld Casio, Calvin Klein of Nautica geen koppelhorloge vinden om als stel samen te bestellen en te dragen. Onze tip is om dan eens te kijken naar de diverse unisex horloges van dit merk. Met een unisex horloge zit je altijd goed. Deze kunnen namelijk gedragen worden door zowel de man als de vrouw.

Koppelhorloges zijn bij uitstek het geschenk voor een huwelijk of bij  het afsluiten van een samenlevingscontract. Daarnaast is het ook een uitstekend cadeau voor het jaarlijks terugkerende valentijnsdag en je vriend of vriendin te verrassen. Om het geheel mooi in te pakken kun je er ook nog voor kiezen om een geschikte horlogebox erbij cadeau te doen. Op deze manier kun je de horloges samen netjes bewaren.

Download Gratis E-Book
Wij begrijpen dat het kiezen van een horloge lastig kan zijn. Download het gratis E-book voor hulp bij het kiezen van het perfecte horloge!